Namaste! Pizza med tandoorikylling

- For deg som liker både indisk mat og pizza

Skjær den rå kyllingen i strimler og putt i en plastpose sammen med tandooripulver (1 ss) og litt olivenolje. Pass på at krydderet blandes godt inn i strimlene. La kyllingen marinere i posen mens du skjærer løk (i båter) og paprika (strimler), og lager ferdig raitaen.

Stek først den marinerte kyllingen i stekepanne, og ha i paprika og evt litt matfløte i pannen tilslutt (hvis du vil ha mild tandoori), deretter lar du kylling og paprika surre på svak varme i stekepannen mens du ruller ut pizzabunnen på en stekeplate.

Fordel Peppes pizzasaus på bunnen, og deretter et lag med revet ost. Fordel deretter tandorikyllingen m/paprika, ananas og løkbåtene over osten. Klipp/hakk litt fersk oregano og dryss over hele pizzaen før du putter den i ovnen (du kan også bruke oreganokrydder).

Steketid ca 13 - 15minutter på 220 grader. Serveres sammen med raita, mango chutney og gjerne litt fersk koriander!

Ingredienser

Peppes pizzabunn
Peppes pizzasaus
Revet ost
Kyllingbryst
Tandoorimix/tandoorikrydder
Løk
Rød og gul paprika
Ananasbiter
Mango chutney (kjøpes ferdig på krukke).
Raita (ferdigpulver blandes med rømme og litt hakket agurk).
Oregano
Fersk koriander