Calzone med feta, spinat og pesto
Rull ut Peppes Tynn bunn og smør saus på den ene halvparten av bunnen.
Stek først en god porsjon fersk spinat med litt olivenolje og pepper i en stekpanne.
Skjær sjampinjong i skiver og stek i panne når du er ferdig med spinaten.
Skjær opp vårløk og grønne oliven i passe biter, og feta i terninger.
Strø ost på over sausen, og legg på fyllet bestående av spinat, fetaost i terninger, vårløk, sjampinjong.
Legg på små klatter av pesto over fyllet.
Løft den halvdelen av bunnen som du ikke har hatt fyll på over den andre og klem igjen skjøtene med en gaffel.
Pensle på litt pisket egg og strø ost på toppen av lokket og sett i stekeovnen.
Ingredienser
Peppes Tynn pizzabunn
Peppes pizzasaus
Revet ost
Fersk spinat
Sjampinjong
Grønne oliven
Vårløk
Fetaost i terninger
Pesto
Pisket egg, litt olivenolje og pepper