Calzone med feta, spinat og pesto


Rull ut Peppes Tynn bunn og smør saus på den ene halvparten av bunnen.

 

Stek først en god porsjon fersk spinat med litt olivenolje og pepper i en stekpanne.

Skjær sjampinjong i skiver og stek i panne når du er ferdig med spinaten.

 

Skjær opp vårløk og grønne oliven i passe biter, og feta i terninger. 

 

Strø ost på over sausen, og legg på fyllet bestående av spinat, fetaost i terninger, vårløk, sjampinjong.

Legg på små klatter av pesto over fyllet.

 

Løft den halvdelen av bunnen som du ikke har hatt fyll på over den andre og klem igjen skjøtene med en gaffel.

 

Pensle på litt pisket egg og strø ost på toppen av lokket og sett i stekeovnen.

 

Ingredienser

Peppes Tynn pizzabunn

Peppes pizzasaus

Revet ost

Fersk spinat

Sjampinjong

Grønne oliven

Vårløk

Fetaost i terninger

Pesto

 

Pisket egg, litt olivenolje og pepper